Slide background
www.upisi.uklo.edu.mk

повеќе

Slide background
ОТВОРЕН ДЕН ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ПРИЛЕП 03 АПРИЛ 2018 ГОД.

повеќе

Slide background
ЕКВИЛИБРИУМ БР.25

повеќе

Slide background
Е - index

повеќе

Slide background
ПОРАКА ОД НАШИТЕ СТУДЕНТИ

повеќе

Slide background
Erasmus+

повеќе

Slide background
ЕКВИЛИБРИУМ Бр.26

повеќе

Драги студенти,

Во процесите на глобализација, демократските општества се иманентни при откривањето начини за стекнување релевантни информации и нивна употреба, а во функција на просперитет, развој и трансмисија на знаењето во нови достигнувања.

Низ академските програми, коишто кореспондираат со развојните трендови во земјата и надвор од неа, Економскиот факулетет во Прилеп Ви го нуди сопственото искуство во преносот на знаење што ќе можете да го имплементирате при исполнувањето на Вашите професионални амбиции.

Наша цел е да ве научиме да станете успешни во имплементирањето на економското знаење во сè поизразените компетитивни услови. Добредојдовте!

Соопштенија

Сите соопштенија

Настани Сите настани

Меѓународната Младинска Конференција "Европски Вредности за Иднината на Југоисточните Европски Земји"

Почитувани,


Ни претставува огромна чест и задоволство да Ве поканиме на Меѓународната Младинска Конференција "Европски Вредности за Иднината на Југоисточните Европски Земји", која ќе се одржи по 16-ти пат традиционално во Крушево, Македонија, од 27-ми Септември до 1-ви Октомври 2018 година.


Оваа конференција ја организира Младински Сојуз - Крушево во соработка со Фондација Фридрих Еберт, канцеларијата Скопје и е поддржана од Пактот за Стабилност на Југоисточна Европа преку Германска амбасада Скопје, програмата ЦИВИКА Мобилитас и Агенција за Млади и Спорт.


Повеќе информации може да најдете на веб страната. Исто така, може да нѐ контантирате на FacebookTwitterSkype (krusevo youth)мејл


Апликацијата е достапна на веб страната, рокот за пријавување е 25-ти Август, 2018. Интересот и искуството на апликантот значително ќе влијаат при селекцијата за учество.


 Конференцијата овозможува на 58 учесници од 16 ЈИЕ земји да присуствуваат на овој настан со целосна стипендија. Апликантите кои ќе аплицираат порано ќе имаат поголема можност да присуствуваат со целосна стипендија, затоа испратете ја вашата апликација што поскоро. Останатите апликанти, ќе можат да присуствуваат со котизација за учество.


Ве охрабруваме да ја споделите оваа покана со вашите пријатели, парнери, членови и сите оние кои би биле заинтересирани за учество.

20.08.2018

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.