Резултати од испити подредени по дата

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.


07.05.2021  12:30

Статистика за економисти

Априлска вонредна сесија - Прелиминарни резултати

Прелиминарни резултати - Евиденција на континуирано оценување - априлска вонредна испитна сесија Резултати - Евиденција на континуирано оценување - априлска вонредна испитна сесија


ERP системи

Априлска вонредна сесија

Прелиминарни резултати - Евиденција на континуирано оценување - априлска вонредна испитна сесија Резултати - Евиденција на континуирано оценување - априлска вонредна испитна сесија


Банкарство

tret ciklus studii


07.05.2021  10:00

Менаџмент - II циклус на студии

Rezultati od ispit


06.05.2021  22:55

Стратегиски менаџмент

preliminarni

konecni rezultati


06.05.2021  12:30

Даночно и банкарско сметководство

конечни резултати

конечни резултати


Бизнис планирање

konecni rezultati


Менаџмент информациски системи

Konecni rezultati od ispit


Сметководство

Preliminarni rezultati od Ispit Konecni rezultati od ISPIT


Финансиска теорија и политика

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit


Финансиски пазари и институции

Preliminarni rezultati od Ispit Konecni rezultati od ispit


06.05.2021  10:00

Менаџмент со финансиски ресурси

Rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit


05.05.2021  22:55

Глобални снабдувачки синџири

preliminarni

konecni rezultati


05.05.2021  12:30

Маркетинг менаџмент

STRATEGISKI MARKETING MENADZMENT 3 CIKLUS

Preliminarni rezultati od Ispit STRATEGISKI MARKETING MENADZMENT 3 CIKLUS Konecni rezultati od ispit


Пари и банкарство

preliminarni rezultati konecni rezultati


Менаџерска економија - II циклус на студии

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit


Управување со промени

Резултати испит и втор колоквиум


| 1 | 2 | 3 | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2021. Сите права задржани.