Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


04.02.2019  09:30

Англиски јазик

Прелиминарни од сесија Февруари 2019

Прелиминарни од 04.02.2019

14.01.2019  08:30

Англиски јазик

Прелиминарни колоквиум Јан 2019

Прелиминарни колоквиум Јан 2019

10.11.2018  08:30

Англиски јазик

Прелиминарни од ДА1 прв колоквиум од 10.11.2018г.

Прв колоквиум Деловен англиски 1

05.11.2018  13:30

Англиски јазик

Прелиминарни од сесија ноември

Прелиминарни од 05.11.2018г.

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.