Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


13.06.2018  11:30

Бизнис логистика

preliminarni

preliminarni rezultati

ispit konecni konecni vtor kolokvium

07.06.2018  11:30

Бизнис моделирање и иновација на процеси

Испит и втор колоквиум

Оптимизација на бизнис процеси - резултати - јуни 2018

07.06.2018  14:10

Бизнис информатика

Прелиминарни резултати јуни 2018

прелиминарни резултати колоквиум јуни 2018 прелиминарни резултати испит јуни 2018 Прелиминарни резултати матрица јуни 2018

04.06.2018  09:30

Банкарски менаџмент

konecni rezultati ispit konecni rezultati vtor popraven kolokvium

Берзанско работење

preliminarni rezultati

ispit II kolokvium

31.05.2018  11:30

Бизнис планирање

konecni rezultati od ispit/kolokvium

30.05.2018  11:30

Бази на податоци

Јунска испитна сесија, 2018

ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 3. семестар; Завршно оценување

22.05.2018  11:00

Банкарски менаџмент

konecni rezultati prv popraven kolokvium konecni rezultati vtor popraven kolokvium

18.05.2018  08:30

Бренд менаџмент

preliminarni rezultati od prv popraven kolok preliminarni rez vtor kolok konecni rezultati konecni rezultati

20.04.2018  09:30

Банкарски менаџмент

II ciklus

preliminarni rezultati ispit

13.04.2018  09:30

Банки и банкарски системи

konecni rezultati

konecni rezultati

10.04.2018  12:10

Бизнис информатика

Резултати Бизнис инворматика март 2018

Резултати од испит Март-Април 2018 Бизнис информатика Втор колоквум Бизнис информатика март 2018

02.04.2018  13:30

Бизнис планирање

konecni rezultati

31.03.2018  08:30

Бренд менаџмент

Prv kolokvium Brend Menadzment

Preliminarni rezultati prv kolokvium

28.03.2018  13:30

Бренд менаџмент

preliminarni rezultati od ispit konecni

26.03.2018  14:25

Банкарски менаџмент

konecni prv kolokv.B.M.26.03.2018

konecni prv kolokv.BM 26.03.2018

26.03.2018  12:40

Банкарски менаџмент

konecni ispit b.m. 26.03.2018

konecni ispit BM 26.03.2018

26.03.2018  13:30

Берзанско работење

preliminarni rezultati

preliminarni rezultati

21.03.2018  13:30

Бази на податоци

Априлска испитна сесија, 2018

ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Поправен втор колоквиум; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 3. семестар; Завршно оценување

20.02.2018  09:30

Банкарски менаџмент

II ciklis

konecni rezultati ispit

12.02.2018  13:30

Банки и банкарски системи

прелиминарни резултати

прелиминарни резултати

10.02.2018  13:00

Бренд менаџмент

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolok rezultati

09.02.2018  08:35

Бизнис логистика

preliminarni rezultati od ispit, vtor kolokvium i kontinuirano ocenuvanje

09.02.2018  11:30

Бизнис информатика

Прелиминарни резултати БИЗНИС ИНФОРМАТИКА

Прелиминарни резултати ВТОР КОЛОКВИУМ ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ИСПИТ preliminarni rezultati so vkupni poeni po BIZNIS INFORMATIKA

05.02.2018  13:30

Бази на податоци

Јануарска испитна сесија, 2018

ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Поправен втор колоквиум; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 3. семестар; Завршно оценување

03.02.2018  11:30

Банкарски менаџмент

kontinuirano ocenuvanje konecni vtor popraven kolokvium konecni

03.02.2018  09:30

Берзанско работење

konecni rezultati

konecni rezultati konecni rezultati

01.02.2018  13:30

Бизнис планирање

BP konecni rezultati ispit (kontinuirano) BPS ispit vtor popraven kolokvium

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.