Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


12.06.2018  09:30

Вовед во бизнис

konecni rezultati kaj doc.d-r Monika A.Dichovska konecni rezultati od kolok. kaj doc.d-r Monika A.Dichovska

08.06.2018  11:30

Вовед во економската глобализација

preliminarna matrica so dopolnitelni poeni preliminarni rezultati vtor popraven kolokvium

16.05.2018  08:30

Вовед во бизнис

konecni prv poprav. kolk.kaj doc.d-r M.A.Dichovska konecni vtor kolok. kaj M.A. Dichovska

rezultati_voved vo biznis_prv kolokvium_16_05_2018_nastavnik_Olivera_Kostoska rezultati_voved vo biznis_vtor kolokvium_16_05_2018_nastavnik_Olivera Kostoska rezultati_voved vo biznis_kolokviumi_dopolnitelni poeni_2017_2018_nastavnik_Olivera_Kostoska

15.05.2018  08:30

Вовед во економската глобализација

preliminarni rezultati vtor kolokvium preliminarni rezultati prv pop. kolokvium

05.04.2018  13:30

Вовед во бизнис

konecni rezultati kaj doc.d-r Monika A.Dichovska

03.04.2018  13:30

Вовед во економската глобализација

preliminarni rezultati ispit

29.03.2018  08:30

Вовед во бизнис

konecni rezultati kaj doc.d-r Monika A.Dichovska

rezultati_voved vo biznis_prv kolokvium_29_03_2018_nastavnik_Olivera Kostoska

28.03.2018  08:30

Вовед во економската глобализација

preliminarni rezultati prv kolokvium

08.02.2018  13:30

Вовед во економската глобализација

kontinuirano ocenuvanje preliminarni

03.02.2018  09:30

Вовед во бизнис

konecni rezultati od ispit kaj doc.d-r Monika A.Dichovska konecni rezultati od kolokvium kaj doc.d-r Monika A.Dichovska

rezultati_voved vo biznis_03_02_2018_nastavnik_Olivera Kostoska

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.