Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


17.04.2019  13:05

Глобални снабдувачки синџири

preliminarni

konecni ispit

06.04.2019  08:30

Глобални снабдувачки синџири

Известување

11.02.2019  13:30

Глобални снабдувачки синџири

konecni

ispit konecni

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.