Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


23.05.2018  12:05

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

vtor kolokvium

konecni

23.05.2018  12:10

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

prv popraven kolokvium

konecni

17.04.2018  12:55

Девизен систем и девизно работење

Прелиминарни резултати Девизен систем и девизно работење - прв колоквиум

Прелиминарни резултати прв колоквум девизен март 2018

10.04.2018  12:45

Девизен систем и девизно работење

Прелиминарни резултати Девизен систем и девизно работење 26.03.2018

Прелиминарни резултати Девизен систем и девизно работење 26.03.2018

04.04.2018  13:30

Деловна логистика

preliminarni rezultati od ispit

02.04.2018  13:30

Деловно комуницирање

Прелиминарни резултати Априлска сесија

02.04.2018  10:25

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

prv kolokvium

konecni

26.03.2018  12:55

Деловна анализа

ispit i vtor popraven kolokvium

konecni

09.02.2018  11:45

Деловна анализа

vtor popraven kolokvium

konecni

09.02.2018  12:25

Деловна анализа

ispit i vtor kolokvium

konecni

06.02.2018  11:20

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

ispit

konecni

05.02.2018  13:30

Деловна информатика

Poeni od dopolnitelni aktivnosti

Poeni od dopolnitelni aktivnosati Januarska ispitna sesija - rezultati

03.02.2018  11:30

Девизен систем и девизно работење

konecni rezultati

konecni rezultati konecni rezultati

01.02.2018  14:20

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

Бизнис анализа - испит

прелиминарни

01.02.2018  14:25

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

Бизнис анализа - втор поправен колоквиум

Известување

31.01.2018  09:30

Даночно и банкарско сметководство

конечни резултати

конечни резултати konecni rezultati

30.01.2018  09:30

Деловно комуницирање

Испит Јануарска сесија, втор колоквиум

Конечна матрица Јануари

29.12.2017  11:00

Деловна информатика

Vtor kolokvium

vtor kolokvium

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.