Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


05.09.2017  11:30

Економетрија

Завршно оценување, септември 2017

Економија на труд

Завршно оценување, септември 2017

01.09.2017  11:05

Електронски бизнис

preliminarni rezultati

01.09.2017  11:30

Електронско банкарство 1

Септемвриска сесија

Прелиминарни септември

31.08.2017  11:30

Европска економска интеграција

rezultati_evropska ekonomska integracija_31_08_2017

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_31_08_2017 rezultati_ekonomija na evropska unija_vtor_kolokvium_31_08_2017

09.06.2017  09:00

Економетрија

Прелиминарни резултати, Економетрија

Економија на труд

Прелиминарни резултати, Економија на труд

07.06.2017  09:30

Електронски бизнис

Е-бизнис јуни

Електронско банкарство 1

Испит

Прелиминарни резултати

06.06.2017  11:30

Европска економска интеграција

rezultati_evropska ekonomska integracija_06_06_2017

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_06_06_2017 rezultati_ekonomija na evropska unija_vtor kolokvium_06_06_2017

05.06.2017  09:30

Економика на надворешна трговија

kontinuirano ocenuvanje konecni rezultati

26.05.2017  11:30

Експертски системи

Ekspertski sistemi

Rezultati junska ispitna sesija 2017

12.05.2017  10:05

Економетрија

preliminarni rezultati preliminarni rezultati

12.05.2017  10:10

Економија на труд

preliminarni rezultati preliminarni rezultati

08.05.2017  11:00

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_prv kolokvium_08_05_2017 rezultati_ekonomija na evropska unija_vtor kolokvium_08_05_2017 rezultati_ekonomija na evropska unija_kolokviumi_dopolnitelni poeni_2016_2017

07.05.2017  17:15

Економетрија

poeni od dopolnitelni aktivnosti

poeni od dopolnitelni aktivnosti

Економија на труд

poeni od dopolnitelni aktivnosti

poeni od dopolnitelni aktivnosti

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.