Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


12.02.2019  11:30

Иновациски менаџмент

preliminarni rezultati

11.02.2019  13:30

Интернет технологии

Февруарска испитна сесија, 2019

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Завршно оценување

22.01.2019  11:50

Интернет маркетинг

rezultati od prv kolokvium vtor kolokvium

21.01.2019  11:00

Инвестиционен менаџмент

vtor kolokvium januari 2019 konecni prv kolokvium januari 2019 vkupno

16.01.2019  08:30

Иновациски менаџмент

Preliminarni rezultati od kolokvium Kontinuirano ocenuvanje

15.01.2019  08:30

Интернет технологии

Втора колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2018/2019 година

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Поправен прв колоквиум; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 5. семестар; Втор колоквиум; Конечни резултати

26.11.2018  13:00

Интернет маркетинг

rezultati

20.11.2018  10:40

Интернет маркетинг

kolokvium rezultati

16.11.2018  13:15

Инвестиционен менаџмент

prv kolokvium

14.11.2018  13:30

Иновациски менаџмент

konecni rezultati

13.11.2018  08:30

Иновациски менаџмент

konecni rezultati od prv kolokvium

12.11.2018  08:30

Интернет технологии

Прва колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2018/2019

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Прв колоквиум; Прелиминарни резултати

09.11.2018  12:25

Инвестиционен менаџмент

noemvriska preliminarni

preliminarni noemvri 2018 konsultacii 21 11 vo 12 i 30 casot

07.11.2018  13:30

Интернет технологии

Ноемвриска испитна сесија, 2018

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 5. семестар; Завршно оценување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.