Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


07.06.2018  12:45

Клауд компјутинг

Preliminarni rezultati Junski ispiten rok

Preliminarni rezultati

16.05.2018  12:20

Клауд компјутинг

Preliminarni rezultati-kolokviumska nedela

Preliminarni rezultati-prv popraven kolokvium Preliminarni rezultati-vtor kolkvium

05.04.2018  12:10

Клауд компјутинг

Rezultati Aprilski ispiten rok

Rezultati aprilski ispiten rok

28.03.2018  11:00

Клауд компјутинг

Rezultati Prv kolokvium

Prv kolokvium

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.