Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


19.06.2018  11:20

Меѓународни бизнис финансии

Резултати од испит

14.06.2018  09:30

Меѓународен маркетинг

Preliminarni rezultati Megjunaroden Marketing Tret ciklus 14_06_2018

13.06.2018  09:30

Меѓународно стопанско право

MSP ispit juni kon zbirni rezultati juni MSP

13.06.2018  11:30

Менаџмент

rezultati od ispit rezultati od vtor kolok

12.06.2018  11:30

Менаџмент информациски системи

rezultati ispit

08.06.2018  11:30

Меѓународни односи

konecni rezultati ispit

08.06.2018  11:40

Монетарна економија

Прелиминарни резултати монетарна економија јуни 2018

Втор колоквиум монетарна јуни 2018 Прелиминарни испит јуни 2018 Preliminarni rezultati junska sesija

07.06.2018  08:30

Математика за економисти

preliminarni rezultati vtor kolokvium preliminarni rezultati ispit kontinuirano ocenuvanje preliminarna matrica

07.06.2018  09:30

Менаџмент информациски системи

Е-бизнис информациски системи

Резултати - евиденција на континуирана проверка и резултати од завршно оценување - јунска испитна сесија Втор поправен колоквиум

07.06.2018  09:40

Меѓународен маркетинг

Резултати од испит Втор колоквиум Прелиминарни резултати од континуирано оценување

06.06.2018  09:30

Меѓународен бизнис

preliminarni rezultati od ispit i kontinuiranoto ocenuvanje preliminarni rez vtor kolok konecni rezultati

Меѓународна економија

preliminarni rezultati od vtor kolok preliminarni rezultati od ispit i kontinuiranoto ocenuvanje konecni rezultati

06.06.2018  11:30

Меѓународни сметководствени стандарди

preliminarni rezultati ispit

04.06.2018  11:30

Менаџмент на човечки ресурси

preliminarni rezultati vtor popraven kolokvium kontinuirano ocenuvanje preliminarna matrica (korekcija)

Монетарна економија

vtor ciklus

rezultati vtor ciklus

04.06.2018  08:00

Менаџмент на квалитет

Резултати од испит

03.06.2018  23:05

Маркетинг и иновации

konecni rezultati

02.06.2018  19:00

Маркетинг менаџмент

konecni rezultati

01.06.2018  11:30

Маркетинг истражување

preliminarni rezultati od ispit konecni rezultati

Меѓународни финансии

preliminarni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje

31.05.2018  11:30

Маркетинг

konecni rezultati ispit

Маркетинг на услужни дејности

konecni rezultati ispit

31.05.2018  09:30

Меѓународен менаџмент

konecni

ispit konecni konecni vtor kolokvium

Моделирање на економски појави и процеси

Моделирање на бизнис процеси

Резултати испит

29.05.2018  11:15

Макроекономска анализа и политика

juni 2018

konecni juni 2018

29.05.2018  22:50

Монетарна економија

Монетарна економија колоквиуми мај 2018

Прв поправен колоквиум монетарна мај 2018 Прелиминарни резултати ВТОР КОЛОКВИУМ maj 2018

28.05.2018  14:40

Меѓународен маркетинг

rezultati konecni rezultati

28.05.2018  14:25

Менаџмент со финансиски ресурси

rezultati

28.05.2018  14:45

Маркетинг канали

rezultati konecni rezultati

28.05.2018  11:30

Маркетинг канали

preliminarni

preliminarni preliminarni konecni kolokvium konecni ispit

17.05.2018  10:50

Маркетинг менаџмент

rezultati rezultati

17.05.2018  09:30

Менаџмент на човечки ресурси

konecni rezultati vtor kolokvium preliminarni rezultati dopolnitelni poeni konecni rezultati prv popraven kolokvium

16.05.2018  08:30

Меѓународен бизнис

MB preliminarni rezultati prv i vtor kolokvium i dopolnitelni poeni preliminarni rez prv popraven kolok preliminarni rez vtor kolok

15.05.2018  08:30

Меѓународни финансии

rezultati od prv, prv popraven, vtor kolokvium i kontinuirano ocenuvanje preliminarni rezultati odvtor olok preliminarni rez prv popraven kolok

12.05.2018  11:25

Маркетинг и иновации

vtor kolokvium

11.05.2018  08:30

Математика за економисти

konecni rezultati prv popraven kolokvium konecni rezultati vtor kolokvium

11.05.2018  11:00

Маркетинг канали

konecni

konecni konecni prv kolokvium

30.04.2018  14:05

Маркетинг канали

prv kolokvium

prv kolokvium konecni

17.04.2018  12:55

Монетарна економија

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА - ПРВ КОЛОКВИУМ

прелиминарни резултати прв колоквиум монетарна март 2018

16.04.2018  10:25

Методологија на научно истажување

rezultati od tret ciklus studii

10.04.2018  12:55

Монетарна економија

Прелиминарни резултати Монетарна економија 26.03.2018

Прелиминарни резултати Монетарна економија 26.03.2018

04.04.2018  13:30

Маркетинг

Preliminarni rezultati Marketing Tret ciklus 04_04_2018

04.04.2018  10:00

Меѓународен бизнис

rezultati megjunaroden biznis tret ciklus

04.04.2018  15:30

Менаџмент

rezultati

04.04.2018  09:30

Менаџерска економија - II циклус на студии

rezultati ispit

03.04.2018  10:20

Меѓународна економија

preliminarni rezultati od ispit

02.04.2018  18:05

Маркетинг информациски системи

rezultati

30.03.2018  09:30

Маркетинг

Preliminarni rezultati Marketing napredno nivo Vtor ciklus 30_03_2018

30.03.2018  09:45

Меѓународен маркетинг

prv kolokvium

30.03.2018  13:30

Меѓународни односи

preliminarni rezultati ispit

30.03.2018  11:00

Менаџмент на човечки ресурси

prv kolokvium konecni

29.03.2018  17:00

Маркетинг менаџмент

rezultati od prv kolokvium

29.03.2018  12:20

Математика за економисти

rezultati

29.03.2018  08:30

Меѓународен бизнис

preliminarni rezultati od prv kolok

29.03.2018  13:30

Менаџмент информациски системи

Е-Бизнис информациски системи

Е-бизнис информациски системи, втор поправен колоквиум Е-бизнис информациски системи, априлска вонредна сесија

29.03.2018  11:30

Меѓународен бизнис - напредно ниво

rezultati megunaroden biznis-II ciklus

28.03.2018  11:20

Меѓународен бизнис

preliminarni rezultati od ispit

28.03.2018  08:40

Меѓународни финансии

preliminarni rezultati od prv kolok

27.03.2018  13:20

Маркетинг

konecni rezultati ispit

Маркетинг на услужни дејности

konecni rezultati ispit

27.03.2018  13:30

Меѓународен менаџмент

preliminarni

konecni ispit

27.03.2018  19:40

Маркетинг и иновации

prv kolokvium

26.03.2018  10:45

Маркетинг менаџмент

konecni rezultati

26.03.2018  08:30

Математика за економисти

prv kolokvium preliminarni

24.03.2018  10:40

Маркетинг канали

rezultati od prv kolokvium

23.03.2018  08:50

Меѓународни финансии

preliminarni rezultati od ispit

23.03.2018  08:35

Маркетинг истражување - напредно ниво

rezultati

22.03.2018  13:00

Менаџмент со финансиски ресурси

rezultati od vtor ciklus studii

22.03.2018  09:40

Маркетинг и иновации

konecni rezultati

19.03.2018  11:25

Маркетинг истражување

preliminarni rezultati od ispit i vtor kolok

19.03.2018  08:30

Меѓународен маркетинг

rezultati od ispit

19.03.2018  08:35

Маркетинг канали

rezultati od ispit rezultati od ispit

19.03.2018  13:30

Маркетинг канали

preliminarni

konecni rezultati

09.03.2018  09:30

Менаџерска економија - II циклус на студии

ispit preliminarni

02.03.2018  09:30

Меѓународен бизнис - напредно ниво

konecni rezultati

rezultati Megjunaroden biznis vtor ciklus

23.02.2018  15:35

Маркетинг истражување - напредно ниво

rez vtor ciklus studii

23.02.2018  13:10

Менаџмент со финансиски ресурси

rezultati

22.02.2018  13:20

Менаџмент - II циклус на студии

rezultati

22.02.2018  09:30

Меѓународна трговија - втор циклус

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.