Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


24.04.2019  13:05

Однесување на потрошувачите

konecni rezultati

23.04.2019  13:00

Организациски менаџмент

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

22.04.2019  13:00

Основи на економијата

Ispit_22_04_2019_KONECNI_d-r.Trajkova

Konecni rezultati, prof.d-r. Saso Atanasoski

08.04.2019  23:05

Однесување на потрошувачите

rezultati

04.04.2019  11:00

Оптимизација на бизнис процеси

Колоквиум - оптимизација на бизнис процеси

Резултати од колоквиумот по оптимизација на бизнис процеси

18.02.2019  13:35

Однесување на потрошувачите

konecni rezultati

15.02.2019  13:30

Организациски менаџмент

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

14.02.2019  13:30

Основи на економијата

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati vtor popraven

Preliminarni_ispit_14_02_2019_d-r.Trajkova Vtor kolokvium_14_02_19_d-r.Trajkova Konecna matrica OSNOVI NA EKONOMIJA-Fevruarska sesija

08.02.2019  11:30

Оптимизација на бизнис процеси

Резултати оптимизација на бизнис процеси/квантитативни методи

21.01.2019  11:00

Основи на економијата

Prv popraven kolokvium_21_01_19_d-r. Trajkova Vtor kolokvium_21_01_19_d-r.Trajkova Zbirni poeni_2018_19_d-r. Trajkova

Rezultati od vtor kolokvium Rezultati od prv popraven kolokvium

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.