Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


24.04.2019  13:00

Пари и банкарство

preliminarni rez od ispit i vtor kolok

22.04.2019  13:00

Претприемништво и мали бизниси

preliminarni mart 2019 konsultacii 6 05 vo 9 i 30 casot

preliminarni mart 2019 konsultacii 6 05 vo 9 i 30 casot

Проектен менаџмент

preliminarni rezultati konecni rezultati

16.04.2019  13:00

Принципи и организација на сметководството

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

11.04.2019  11:30

Право на Европска унија

PEU II ciklus april-

10.04.2019  13:00

Право на електронска трговија

PET ispit april kon PET zbirni april

05.04.2019  08:30

Принципи и организација на сметководството

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

05.04.2019  11:00

Проектен менаџмент

prv kolokvium

03.04.2019  11:30

Претприемништво и мали бизниси

Konecni rezultati od prv kolokvium

02.04.2019  13:00

Портфолио менаџмент

ispit portfolio menazment

18.02.2019  10:40

Претприемништво

vtor cuklus januari 2019

16.02.2019  11:00

Пари и банкарство

preliminarni rezultati od vtor kolok, kontinuirano ocenuvanje i ispit konecni rez ispit i vtor kolokvium konecni rez vtor kolok

14.02.2019  11:40

Претприемништво и мали бизниси

прелиминарни

прелиминарни јануари 2019 консултации 25 02 понеделник во 9 часот прелиминарни јануари 2019 консултации 25 02 понеделник во 9 часот

14.02.2019  11:30

Проектен менаџмент

Проектен менаџмент

Проектен менаџмент

12.02.2019  10:25

Практикум за менаџерско сметководство

ispit + kolokviumi

konecni

11.02.2019  09:30

Портфолио менаџмент

rezultati od vtor ciklus

09.02.2019  09:30

Принципи и организација на сметководството

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati Principi i organizacija na Smetkovodstvoto -kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati od ispit Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecna Matrica Principi i organizacija na smetkovodstvoto- Fevruarska sesija

04.02.2019  11:30

Пазар на капитал и финансиски институции

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

24.01.2019  11:35

Практикум за менаџерско сметководство

vtor kolokvium

konecni

15.01.2019  08:30

Пари и банкарство

preliminarni rez od prv kolok preliminarni rezultati vtor kolok kontinuirano ocenuvanje PB preliminarni

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.