Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


21.06.2019  09:30

Сметководствен менаџмент

preliminarni rezultati

vtor kolokvium konecni rezultati

20.06.2019  12:00

Стратегиски менаџмент

preliminarni

preliminarni kontinuirana evidencija

17.06.2019  09:30

Статистика за економисти

Јунска испитна сесија

Втор и втор поправен колоквиум - писмен дел Втор и втор поправен колоквиум - практичен дел Резултати- евиденција на континуирана проверка и завршно оценување (јунска испитна сесија)

14.06.2019  09:00

Стратегиски менаџмент

tret ciklus
ispit tret ciklus

12.06.2019  09:30

Сметководство

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati-ispit i kontinuirano ocenuvanje -Smetkovodstvo Konecna matrica Smetkovodstvo Junska sesija Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit

11.06.2019  09:30

Социологија

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarna matrica Sociologija 2018-2019 Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit Konecna Matrica -Sociologija 2018-2019

10.06.2019  18:35

Стратегиски менаџмент

rezultati ispit - vtor ciklus

ispit vtor ciklus

07.06.2019  09:30

Семинар: Деловно комуницирање

Испит

Прелиминарни резултати, втор циклус

01.06.2019  11:00

Стратегиски менаџмент

preliminarni preliminarni

31.05.2019  08:30

Социологија

Preliminarni rezultati od 1 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od 2 kolokvium Konecni rezultati od I popraven kolokvium Konecni rezultati od 2 kolokvium

29.05.2019  11:00

Сметководствен менаџмент

konecni rezultati

vtor kolokvium prv popraven kolokvium

28.05.2019  08:30

Статистика за економисти

Прелиминарни резултати - Прв поправен и втор колоквиум - писмен и практичен дел

Прелиминарна листа- Евиденција на континуирано оценување за академска 2018-2019 година Резултати прв поправен колоквиум - писмен дел Резултати прв поправен колоквиум - практичен дел Резултати втор колоквиум - писмен дел Резултати прв поправен колоквиум - практичен дел

04.05.2019  14:05

Стратегиски менаџмент

preliminarni

17.04.2019  13:00

Сметководствен менаџмент

preliminarni rezultati

preliminarni rezultati

16.04.2019  11:30

Стратегиски иновациски менаџмент - II циклус студии

rezultati_strategiski inovaciski menadjment_vtor ciklus_16_04_2019

15.04.2019  13:00

Статистика за економисти

Априлска вонредна сесија

Прелиминарни резултати - априлска испитна сесија Прелиминарни резултати (статистика за економисти и менаџери) - априлска испитна сесија Априлска испитна сесија- резултати Априлска испитна сесија (СЕМ) - резултати

15.04.2019  12:55

Стратегиски менаџмент

rezultati tret ciklus

konecni tret ciklus

11.04.2019  13:00

Сметководство

Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit

11.04.2019  11:00

Семинар: Е-бизнис менаџмент

Испит

Резултати трет циклус

10.04.2019  13:00

Социологија

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

05.04.2019  08:30

Социологија

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

Стратегиски менаџмент

konecni

01.04.2019  08:30

Статистика за економисти

Prv kolokvium

Резултати прв колоквиум - писмен дел Резултати прв колоквиум - практичен дел

22.02.2019  11:30

Стратегиски иновациски менаџмент - II циклус студии

rezultati_strategiski inovaciski menadjment_vtor ciklus_22_02_2019

21.02.2019  09:30

Семинар: Деловно комуницирање

Испит, втор циклус

Прелиминарна матрица, консултации на 1 Март 2019 год или на еМаил или тел.

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.