Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


12.02.2019  13:30

Трговско право

TP ispit fev prel

07.02.2019  11:30

Теорија на одлучување

Резултати испит

Известување

04.02.2019  11:30

Теорија и политика на економски развој

Preliminarni rezultati - ispit i kontinuirano ocenuvanje

17.01.2019  14:05

Теорија и политика на економски развој

vtor kolokvium preliminarni

vtor kolokvium preliminarni januari 2019 konsultacii 4 02 vo 12 casot vkupno preliminarni januari 2019 konsultacii 4 02 vo 12 casot

14.11.2018  12:45

Теорија и политика на економски развој

prv kolokvium

prv kolokvium

08.11.2018  13:30

Теорија на трошоци и цени

.

05.11.2018  12:45

Теорија и политика на економски развој

rez noemvri 2018

konsultacii petok 16 11 2018 vo 10 casot

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.