Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


11.02.2019  11:30

Управување со промени

Испит

Консултации на 20ти Февруари во 10 часот во канцеларија. Матрица со вкупни поени

22.01.2019  11:00

Управување со промени

Колоквиуми

Прелиминарна евиденција на поени од колоквиуми и дополнителни активности, формирање на оценка - Увид во тетратки на 5 Февруари во 12 часот

17.11.2018  11:00

Управување со промени

Прв колоквиум

Прв колоквиум резултати по консултации

07.11.2018  13:30

Управување со промени

Испит

Испит

29.10.2018  11:00

Управување со обртни средства

konecni rezultati

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.