Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


07.06.2018  12:40

WEB дизајн

Preliminarni rezultati junski ispiten rok

Preliminarni rezultati

15.05.2018  14:20

WEB дизајн

Preliminarni rezultati-kolokviumska nedela

Preliminarni rezultati-vtor prakticen Preliminarni rezultati-prv prakticen Preliminarni rezultati-vtor teoretski

05.04.2018  12:10

WEB дизајн

Rezultati Aprilski ispiten rok

Rezultati Aprilski ispiten rok

28.03.2018  11:20

WEB дизајн

Prv kolokvium

Prv kolokvium Prakticen del Prv kolokvium teoretski del

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.