Соопштенија


27 Ноември 2018

Им  се соопштува на редовните студенти од прва година запишани во академската 2018/2019 год.  да извршат задолжителен систематски преглед по следниов распоред:

- на ден 10.12.2018 г. студентите со досие бр. 01 до 37

- на ден 11.12.2018 г. студентите со досие бр. 38 до 75

- на ден 12.12.2018 г. студентите со досие бр. 76 до 111

Придржувањето кон распоредот е задолжително.         

Прегледите ќе се обават  во Здравствен дом Прилеп во соба број 51. При тоа студентите со себе да носат индекс и здравствена легитимација (задолжително). Систематскиот преглед е задолжителен и без извршување на истиот нема да биде возможно упис на втор семестар.


26 Ноември 2018

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Бизнис анализа дека часовите на ден 27.11.2018 год. се презакажуваат за 30.11.2018 год во 10:25 ч.


22 Ноември 2018

 

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА ПО ПРЕДМЕТОТ БАНКИ И БАНКАРСКИ СИСТЕМИ ЗАКАЖАНИ ЗА ДЕН 24.11.2018 ГОД. ВО 11.10 ЧАСОТ СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ И ИСТИТЕ ЌЕ БИДАТ РЕАЛИЗИРАНИ НА 07.12.2018 ГОД. ВО 16 ЧАСОТ!

Предметен наставник:

проф.д-р Фанка Ристеска


15 Ноември 2018

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА ЗА ТРЕТ УПИСЕН РОК

симни документ


08 Ноември 2018

Одлука за прием на кандидатите за втор циклус на студии во третуписен рок во академската 2018/2019година на Економскиот факултет – Прилеп по студиски програми 

симни документ


08 Ноември 2018

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА ЗА ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК

симни документ


08 Ноември 2018

Им се соопштува на студентите дека терминот за консултации кај проф. д-р Пеце Николовски закажан на ден 09.11.2018 се поместува за на ден 12.11.2018 година во 10:00 часот. 


05 Ноември 2018

 

Почитувани студентки и студенти,
Со задоволство ве покануваме на гостувањето на претставници од компанијата InterWorks во Вторник (на 6-ти Ноември 2018) во 11.30 часот во Амфитеатар 5 на Економскиот Факултет Прилеп, во времетраење од 1 час. Информации за компанијата од прва рака од нивната менаџерка за човечки ресурси, г-ѓа Јасмина Антиќ-Атанасовски и дел од нивните вработени, меѓу кои и наши алумни. Темата за тоа како се гради кариера во својот регион, но и за економско-менаџерско-социјалните предизвици ќе биде интересна за сите - а присуството е задолжително за студентите на предметите Бизнис планирање, Управување со промени, Иновациски менаџмент и Деловно комуницирање, заради вклученост во проектот со InterWorks. 
Повелете, ве очекуваме!
Искрено ваши
Доц. д-р Моника Ангелоска-Дичовска и доц. д-р Рената Петревска Нечкоска
Економски Факултет Прилеп

 


04 Ноември 2018

Почитувани,

Вториот термин за надоместување на часови по предметот Управување со промени е 6ти Ноември во 11.30 часот во Амфитеатар 5.


04 Ноември 2018

Почитувани,

Вториот термин за надоместување на часови по предметот Деловно комуницирање е 6ти Ноември во 11.30 часот во Амфитеатар 5.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.