Соопштенија


08 Мај 2019

Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека пријавувањето на испитите за ЈУНСКИОТ испитен рок ќе се врши од 27 – 31 мај 2019 година. Се известуваат студентите да се придржуваат кон роковите наведени во соопштението.

Служба за студентски прашања


02 Мај 2019

Петта домашна работа по Економетрија

симни документ


02 Мај 2019

Петта домашна работа по Економија на труд

симни документ


30 Април 2019

О Г Л А С

за пријавување на кандидати за членови и претседател на Факултетското студентско собрание

симни документ


24 Април 2019

СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ПРИЛЕП

Им се соопштува на студентите на Втор циклус студии дека пријавувањето на испитите за Јунска испитна сесија ќе се врши од 13.05.2019 до 24.05.2019.


17 Април 2019

Им се соопштува на студентите кои го слушаат предметот ВОВЕД ВО БИЗНИС кај доц.д-р Моника Ангелоска-Дичовска  дека предавањата наместо на 19.04.2019 (петок) ќе се одржат на 18.04.2019 (четврток) во 10.30 часот.

Предметен наставник:

доц.д-р Моника Ангелоска-Дичовска


11 Април 2019

СООПШТЕНИЕ

Им се соопштува на студентите кои го слушаат предметот БАНКАРСКИ МЕНАЏМЕНТ дека нема да се одржи настава на 12.04.2019 година  а ќе биде презакажана во нов термин.Наставата продолжува од наредната недела во термините по распоред.

Предметен наставник

проф д-р Фанка Ристеска


06 Април 2019

Им се соопштува на студентите кои го слушаат предметот ВОВЕД ВО БИЗНИС кај доц.д-р Моника Ангелоска-Дичовска  дека на ден 09.04.2019 (вторник) предавањата нема да се одржат.

Предметен наставник:

доц.д-р Моника Ангелоска-Дичовска


05 Април 2019

Целосни стипендии за Македонци на Летна школа во Прага на Карлов Универзитет. Одлична можност за добивање на 6 ЕКТС кредити и запознавање со преку 120 врсници од цел свет со заеднички интереси во сферата на политичка економија и филозофија, меѓународни односи,  и менаџирање со конфликти. Одлично искуство преку предавања на еминентни професори од Џорџтаун и Техас Тех, како и запознавање со Прага и Карлов Универзитет кој е еден од најстарите универзитети во Европа.

Рокот за апликанти од Македонија е предолжен до 1 Мај! 


05 Април 2019

Им се соопштува на студентите кои го одложија колоквиумот по предметот - државно сметководство и сметководство на непрофитни организации поради поклопување на термините, кој се одржа на 05.04.2019 г., дека истиот ќе се одржи во понеделник на 08.04.2019г. во 11 часот.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.