Соопштенија


15 Декември 2016

Деловен англиски јазик 1- Теми за есеј

симни документ


14 Декември 2016

ПРЕЛИМИНАРНА ПРИЈАВА ЗА МОБИЛНОСТ НА СТУДЕНТИ ВО РАМКИТЕ НА ЕРАЗМУС+ 

симни документ


24 Ноември 2016

Прелиминарен повик за изразување интерес за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата Академска 2017/2018

симни документ


10 Ноември 2016

Распоред втор циклкус прв и трет семестар - 2016

симни документ


03 Ноември 2016

Прелиминарна листа на кандидатите кои се примени во третиот уписен рок на Втор цуклус магистерски студии по студиски програми во Академска 2016/2017

симни документ


16 Мај 2016

Деловен англиски јазик 2 - теми и инструкции за есеј

симни документ


21 Април 2015

Петта домашна работа по Економетрија

симни документ


04 Март 2015

Трета домашна работа по Економетрија

симни документ

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.