Соопштенија


01 Јануари 2019

Дополнителен конкурс трет уписен рок 2018/2019 година

симни документ


01 Јануари 2019

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА ЗА ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК

симни документ


01 Јануари 2019

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА ЗА ТРЕТ УПИСЕН РОК.

симни документ


27 Декември 2018

Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека запишувањето и заверувањето на предмети од парните семестри, за академската 2018/2019 година ќе се врши во периодот од 11.02.2019 година до 22.02.2019 година.    


18 Декември 2018

С О О П Ш Т Е Н И Е (ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС)

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИ ЗА ЈАНУАРСКА (ФЕВРУАРСКА) СЕСИЈА ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 14.01.2019 ДО 22.01.2019 ОД 10:00 ДО 13:00 ЧАСОТ ПРИЈАВУВАЊЕТО СЕ ВРШИ СО ПОТПИШАНА СЕМИНАРСКА ОД СТРАНА НА ПРОФЕСОРОТ И ИСПИТНА ПРИЈАВА. ИСТО ТАКА ВЕ ИЗВЕСТУВАЊЕ ДЕКА ДОКОЛКУ НЕ ПРИЈАВИТЕ ВО ЗАДАДЕНИОТ РОК ПРИЈАВУВАЊЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРШИ НА ДЕНОТ НА ИСПИТОТ СО 400 ДЕН. КАЗНА.17 Декември 2018

Во рамките на активностите за соработка со стопанството, на ден 18.12.2018 година (вторник), студентите што ја изучуваат предметната програма меѓународно стопанско право  ќе ја посетат конфекцијата „ТРИТЕКС ТРЕЈД„ ДОО Прилеп.


16 Декември 2018

Се известуваат студентите дека часовите по предметите Меѓународни сметководствени стандарди и Ревизија на ден 17.12.2018 год понеделник нема да се одржат  и  се одложуваат на термин  во договор со предметниот професор

Предметен професор:

Проф. д-р Пеце Николовски


16 Декември 2018

Се известуваат студентите од трета година на насоката СФР, дека наставата по предметите Ревизија и МСС на ден 17 декември (понеделник) нема да се одржат, односно ќе се одржат дополнително но термин во договор со предметниот професор


11 Декември 2018

Им се соопштува на студентите од четврта година дека во рамките на наставата по предметот Меѓународен менаџмент на 13.12.2018ч(четврток) во 9:30ч ќе се реализира посета на АД Витаминка - Прилеп. 

Предметен наставник,

проф. д-р Анета Ристеска Јанкулоска 


06 Декември 2018

Им се соопштува на дипломираните и магистрираните студентите кои дипломирале односно магистрирале до 15.10.2018 година дека свеченото доделување на дипломите ќе биде на ден 14.12.2018 година (петок) во 10:30 часот.

| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.