Соопштенија


24 Април 2017

Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека пријавувањето на испитите за ЈУНСКИОТ испитен рок ќе се врши од 08 – 15 мај 2017 година. Студентите заклучно со 2008 генерација треба да заверат летен (парен) семестар. Се известуваат студентите да се придржуваат кон роковите наведени во соопштението. 


20 Април 2017

Петта домашна работа по Економетрија

симни документ


20 Април 2017

Петта домашна работа по Економија на труд

симни документ


23 Март 2017

Промоција на Еразмуз +  програма

симни документ


23 Март 2017

Промоција на награда за социјално претприемништво

симни документ


09 Февруари 2017

доколку има заентересирани студенти за отварање на сметка и бесплатна дебитна картичка преку ШБМ да не контактираат на 078/495-993 Марија со цел да се договориме  околку отварањето на сметките.

симни документ


09 Февруари 2017

Економскиот факултет е ко-организатор на научната конференција "SCIENTIFIC CONFERENCE OF INNOVATIVE APPROACHES TO THE CONTEMPORARY ECONOMIC PROBLEMS", 3rd DUBROVNIK INTERNATIONAL ECONOMIC MEETING (DIEM 2017), организирана од страна на Универзитетот во Дубровник, Факултет за економија и деловна економија, под покровителство на Претседателката на Р. Хрватска. Конференцијата ќе се одржи во Дубровник, 12-14 октомври 2017.
На следниот линк можете да ги најдете сите потребни информации околу учеството на оваа конференција. Вработените од Економскиот факултет, како коорганизатори, имаат поповолни услови за учество од објавените.


25 Декември 2016

Прелиминарни резултати за прием на кандидати на трет циклус студии во трет уписен рок во академската 2016/2017 година

симни документ


15 Декември 2016

Деловен англиски јазик 1- Теми за есеј

симни документ


14 Декември 2016

ПРЕЛИМИНАРНА ПРИЈАВА ЗА МОБИЛНОСТ НА СТУДЕНТИ ВО РАМКИТЕ НА ЕРАЗМУС+ 

симни документ

| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.