Резултати од испити подредени по дата

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.


10.02.2022  11:30

Фискална ревизија

prel.ispit FR 10.02.2022

prel ispit FR


07.02.2022  11:30

Банкарски менаџмент

ispit BM prel.07.02.2022

prel ispit BM


15.01.2022  11:30

ERP системи

Прелиминарни резултати од првиот поравен и вториот колоквиум

Прелиминарни резултати (прв поправен колоквиум) Прелиминарни резултати (втор колоквиум)


<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2022. Сите права задржани.