Соопштенија


25 Мај 2021

Им се соопштува на сите студенти-кандидати за полагање на предметот БАЗИ НА ПОДАТОЦИ во Јунската испитна сесија, 2021, дека полагањето на испитот се поместува два дена порано, и ќе се одржи на ден 15.06.2021 (вторник), со почеток во 12:00 часот, во Компјутерскиот центар.

Проф. д-р Илија Христоски


25 Мај 2021

Деловен англиски јазик - консултации

Студентите кои имаат потреба од консултации за испитите по Деловен англиски јазик во јунска испитна сесија, можат да го сторат тоа во петок, 28.05.2021г. од 09:00-10:00ч. во канцеларија бр.26.


25 Мај 2021

Им се соопштува на студентите од Втор циклус студии дека пријавувањето испити од јунски испитен рок академска 2020/2021 ќе се одржи од 31.05. до 04.06.2021 год.


24 Мај 2021

Вториот колоквиум по предметот Иновациски менаџмент (наместо на 26  мај 2021 год.) ќе се одржи на 1-ви јуни 2021 год. во 11:00 часот.

Предметен наставник:

проф.д-р Моника Ангелоска-Дичовска


21 Мај 2021

Им се соопштува на студентите од трет циклус студии на Економскиот факултет – Прилеп дека пријавување на испитите за јунскиот испитен рок е во периодот од 25.05.2021 год до 28.05.2021 год.


20 Мај 2021

Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека пријавување на испитите за јунскиот испитен рок ќе биди во периодот од:

- Од 25.05.2021 год до 31.05.2021год

Студентите имаат можност пријавувањето на испитите да го реализираат електронски преку iknow системот и истите треба да донесат испитна пријава најкасно на денот на испитот.


19 Мај 2021

Им се соопштува на студентите од трет циклус студии дека испитот по Методологија на истражување се презакажува за 27.05 (четврток) во 11:00 часот.


17 Мај 2021

УПАТСТВОТО ЗА СТУДЕНТСКА АНКЕТАНА УНИВЕРЗИТЕТОТ И ЕДИНИЦИТЕ УПАТСТВО ЗА СТУДЕНТИ ЗА СТУДЕНТСКО АНКЕТИРАЊЕ ПРЕКУ IKNOW СИСТЕМОТ

симни документ


17 Мај 2021

Кратко упатства за спроведување на студентската анкета на прв циклус

симни документ


17 Мај 2021

Кратко упатства за спроведување на студентската анкета на  втор и трет циклус

симни документ

| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2022. Сите права задржани.